MIELESSÄ JOULU

lauantai 26. lokakuuta 2013

Nyt on aika polkaista käyntiin tämänkin blogin osalta virallinen joulun odotus. Itselleni joulu on ihastus, toisille vihastus. Olen jouluihminen ja sen vuoksi aloitan kaiken asiaan kuuluvan touhuamisen yleensä hyvissä ajoin. Joulusiivouksen olen aloittanut jo tämän vuoden osalta. Meille joulu tulee myös kaappeihin, joten koti siivotaan perusteellisesti. :) Mutta kun sen tekee vähän kerrallaan, ei stressiä pääse syntymään. 
Mutta nyt, nyt mielessä on joulukortit. Me lähetämme joulukortit noin 50 eri osoitteeseen ja osan olen tehnyt lasten avustuksella yleensä itse ja osan ostanut valmiskortteina. Tänä vuonna ajattelin noudattaa samaa kaavaa ja aikomukseni olikin käydä täydentämässä askartelutarvikevarastoja, kunnes työkaverini vinkkasi minulle eräästä nettisivustosta. Onko tinyprints teille jo ennestään tuttu?
Kokosin kollaasiin vain murto-osan omista suosikeistani. Aivan uskomattoman valloittavia korttipohjia. Meillä kortteja lähtee myös Amerikkaan, joten englanninkielisyys ei itseäni haittaa.  En tosin tiedä miten suomalaiset sukulaiseni asiaan suhtautuvat. Merkitseekö sinulle onko joulutervehdys kerrottu kortissa suomeksi tai esimerkiksi ruotsiksi tai englanniksi? Viikonlopun aikana täytyisi tehdä päätös, sillä jos kuitenkin päädyn tekemään kortit itse, täytyy se urakka aloittaa ajoissa!

Psst tähän loppuun: Sain edellisen postauksen osalta viestiä, että blogini kuvat liukuvat osittain sivupaneelin päälle. Onko tätä ongelmaa enemmänkin? Mulle näkymä on normaali.  

7 kommenttia :

 1. Mulle kuvat näkyvät aivan normaalisti.

  Kivan näköisiä joulukorttipohjia. Mä luulen että vanhemmat ihmiset tykkäävät jos teksti on suomeksi. Meille kyllä kortit on pääosin tullut suomenkielellä. Niiltä jotka asuvat ulkomailla, esim. englanti ja ruotsi, niin kortit ovat tulleet englanniksi/ruotsiksi. Se on jotenkin luonnollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että näkyvät normaalisti. Itsekin vähän luulen, että vanhempi kansa arvostaa suomenkielistä tekstiä. Saija tuossa alla vinkkasikin, että niihin saa lisättyä tekstiä omaan osuuteen. :) Näin voi laittaa perään toisen tervehdyksen!

   Poista
 2. Tiny Printsin kortit ovat ihania. Valinnanvaraa on niin paljon, että meilläkin on jo montaa päivää pohdittu parasta versiota. Minua ei ainakaan haittaa englanninkielinen toivotus. Ajattelin kuitenkin lisätä noihin tekstikohtiin jotain suomenkielellä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, että niihin saa lisättyä tekstiä. En ehtinyt paneutua vielä niin tarkasti. Taitaa olla omakin päätös tällä selvä. Vieläkin kun tietäisi, minkä pohjan valitsee. Upeita kortteja! :)

   Poista
 3. Nyt näkyy normaalisti....myös nuo vanhat tekstit joissa näkyi muutama päivä sitten hassusti!! Outoa... :/ Nähtävästi oli väärä hälytys :)) Huh!

  VastaaPoista
 4. Kuvat ovat liukuneet oikealle omassa näytössäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa tylsää. Mistähän moinen johtuu? Täytyisi löytää jokin tekniikkaguru, joka osaisi auttaa.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |