PAPPELINAA KEITTIÖÖN

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Käytin hyväkseni Stockmannin tarjouksen ja tilasin kokeiluun kaksi Pappelinan mattoa. Sellainen on jo jonkin aikaa majaillut hankintalistalla, ja positiivisista kokemuksista on saanut lukea esimerkiksi useammasta blogistakin. En osannut päättää, kumpi olisi miellyttänyt enemmän ostohetkellä, joten pelasin varman päälle. Nyt kysymys kuuluu, kumpi jää?

Kokeiluun päätyivät mustavalkoraitaiset Bob- ja Linn -matot. Bob on 200cm pitkä ja Linn 240cm, ja se tekee todella paljon, kuten kuvistakin huomaa. Uudessa kodissakin sijoituspaikaksi ajattelin keittiötä tai sitten vaihtoehtoisesti eteistä. Omaa silmää miellyttää kumpikin matto. Kumman kannalla sinä olet?
 

16 kommenttia :

 1. Ääni Bobille :) Ainakin näiden kuvien perusteella se voimakkaampana antaa enemmän ilmettä, mikä iskee minun silmään paremmin. Mutta kaunis on toki Linnkin.

  VastaaPoista
 2. Nyt pistit pahan. Molemmat tosi kauniita!! Olenko oikeassa, että olette muuttamassa/rakentamassa taloa? Jos, niin kannattaa varmaan miettiä minne sen siellä laitat!!

  Mä ehkä kuitenkin olisin ton LINNin kannalla juuri tuohon kohtaan. Kummasta tykkäät itse enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö. Ollaan kyllä rakentamassa uutta ja sitäkin on pohdittu, että mihin matto siellä päätyy. Onneksi molemmat ovat hyviä, joten pahasti ei voida metsään mennä. :)

   Poista
 3. Linn-matosta tykkään kovasti (vaikkei Bobkaan huono ole ollenkaan) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin - voi kun voisi pitää molemmat. ;)

   Poista
 4. Molemmat ovat kivoja, ensimmäistä vaihtoehtoa harkitsin meidän keittiöön. Nyt omiin silmiin näyttää kuitenkin paremmalta tämä jälkimmäinen Linn.

  VastaaPoista
 5. Kivoja ovat molemmat, mutta sanoisin, että jälkimmäinen on parempi. Jotenkin raikkaampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, Linn on jotenkin raikkaampi etenkin tässä tilassa!

   Poista
 6. Ai niin, mitä muuten tykkäätte noista keittiön vetimistä? Meillä on keittiösuunnitelman viimeistely meneillään ja kuumeisesti pohdin, että sormiuralliset ovet vai sileät tuollaisilla ohuilla vetimillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykätään kyllä kovasti! Joskin nämä ovat Topi -keittiöstä, kun Puustellista ei silloin saanut tällaista mallia. :) Uuteen keittiöön tulee myös tällaiset huomaamattomat profiilivetimet.

   Poista
 7. Meille on tulossa keittiö Topilta, joten noita samoja vetimiä olen käynyt näpräämässä. Sormiura houkuttaa, mutta toisaalta se on paljon kalliimpi vaihtoehto kun meille tulee tosi iso keittiö. Sileällä ovella + profiilivetimellä säästäisi euroja ja kylmälaitteetkin ovat niiden kanssa varmasti kätevämmät käyttää kuin pelkällä sormiuralla. Vaikeita päätöksiä ;) . Mielenkiinnolla odotan teidän uuden kodin keittiösuunnitelmaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, itsekin siitä urakasta haaveilin, mutta jäi haaveeksi ja jää uudessakin keittiössä haaveeksi. :) Me tehtiin perjantaina kaupat ja julkaisen kuvia sitten, kun saan ne käyttööni. Olo on jo ihan malttamaton!

   Poista
 8. Ehkä näistä vaihtoehdoista Linn miellyttää silmääni eniten. Bob on aika kova väritykseltään, kun teillä ei ole keittiössä mustaa. Tosin jäin pohtimaan tuota maton mallia, tuohin sopisi suorakulmainen / neliömatto hyvin käytävämallin sijaan. Tai sitten sijoittaisin maton kaapiston suuntaisesti (siis allasseinän mukaan), enkä vinoittain. Mutta nämä nyt ovat makuasioita, Pappelinalla ei voi mielestäni mennä harhaan millään vaihtoehdolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos syväluotaavasta kommentistasi! :) Kaapiston suuntainen sijoitus oli minullakin mielessä, mutta ei istunut niinpäin omasta mielestäni tarpeeksi hyvin. Linn tuli jäädäkseen.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |