SYYSASU

perjantai 11. lokakuuta 2013

Nyt astutaan aimo harppaus mukavuusasteen ulkopuolelle. Olin lähdössä viime viikolla ulos syömään työkavereideni kanssa ja perheen miehet tekivät samaan aikaan lähtöä ulos. En voinut vastustaa terassille kauniisti paistavaa alkuillan aurinkoa, joten tuuppasin miehelle kameran käteen ja istuin terassille. Kovin montaa julkaisukelpoista kuvaa ei tästä naamasta yleensäkään saa, mutta oli siellä sentään yksi.
 Ylläni on H&M:n jakku, Vilan valkoinen ohut pusero sekä Object farkut. Kengät ovat Vagabondin, nahkahanskat Mutkan ja lenkillinen kukkaro Calvin Kleinin. Huivi on vanhempieni tuliainen Pariisista. Merkkiä en tiedä, mutta se on ihanan pehmoinen ja pidän tuosta kaksivärisestä kuvioinnista.
 
Näissä tunnelmissa on mukava aloittaa viikonloppu. Meillä on tänään edessä vanhemman pojan kaverin synttärit, joita on koko viikko odotettu. Hyvin sokerinhuuruinen ilta siis edessä! :) Ja niin polveni kuntoa on tiedusteltu. Ortopedi kertoi eturistisiteen olevan 2/3 osaa myöten revennyt. Aktiivinen kuntoutus ja toivotaan, että ristiside kestää ja leikkaukselta vältyttäisiin.

2 kommenttia :

 1. Hienosti pompattu mukavuusalueelta ulos! Ja hienolta näyttää, kaunis ja tyylikäs olet :)

  Ihana myös, että saat mahdollisuuden parantaa polvea ilman leikkausta. Toivottavasti onnistuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mikä siinä onkin, että oman kuvan julkaisu on aina jännä hetki. Ja tosiaan toivotaan, että polvi tulee kuntoon!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |