SAANA JA OLLI

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Useampi on jo varmasti kuullutkin tästä turkulaisesta suunnittelijapariskunnasta ja heidän hampputekstiileistään. Oman ensi kosketukseni sain facebookin kautta jaetusta linkistä Saanan ja Ollin sivuille ja yllätyksekseni huomasin, että Ollihan on kulkenut samoja kouluja kanssani nuoruudessa. Ollaan sitä samoissa kotibileissäkin viipotettu. :)
 
Pariskunta on urallaan niittänyt jo kansainvälistäkin kunniaa ja kuoseja on painettu muun muassa laattoihin. Viimeisin mallisto Villi Pohjola julkaistiin syksyn Habitare-messuilla. Oman pienen palani Saanaa ja Ollia hain mukaani Sisustuksen Koodista viime viikkoisella Turun reissullani. Kotisohvalle päätyi Maailman synty -kuosin musta tyyny.
 
Ja kun sunnuntaina pääsin kertomasta teille, miten innostunut olen nykyään valokuvaamisesta, niin tässä siitä maistiainen. Idea syttyi salamana. Nappasin tyynyn ja viltin kainalooni ja suuntasin takapihalle. Naapurit varmasti ajattelivat, että nyt tuo on täysin seonnut. Tohkeissani esittelin kuvia myös miehelleni, joka hänkin katsoi hieman hölmönä touhotustani. :) Mukavaa keskiviikkoa!


4 kommenttia :

  1. Valokuvaaminen on hauska ja antoisa harrastus. Kokoajan kehittyy, mitä enemmän kuvia ottaa :)

    VastaaPoista
  2. Kivat kuvat ja kaunis tyyny. Naapureilla ollut ainakin jotakin mietittävää ;)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |