NEW YORK LOVER COULD NOT RESIST

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Se oli puhdasta rakkautta ensi silmäyksellä. Pyörähdin pikaisesti Lindexillä perjantaina töiden jälkeen ja siellä se roikkui tangossa odottaen kantajaansa. Aivan täydellisen ihana printti t-paita, joita olen valkoisina metsästänyt koko syksyn vaatekaappini täytteeksi. (T-paitojen hankinta talvea vasten, kun onkin todella perusteltua. :D) No entistä suuremmin polttein odotan niitä +20 kelejä.
 Alkuviikon kylmien ilmojen jälkeen nämä +10 asteet tuntuu jo ihan parilta kymmeneltä asteelta. :) Tälle t-paidalle ei ehkä ihan heti käyttöä tule, mutta kuten sanottua tämä New York lover ei voinut vastustaa kiusausta. Tämä on muuten toinen t-paita, joka on Lindexin mallistoa. Ensimmäisen ostin kesän alussa ja on ollut laadultaan uskomattaman hyvä. Saumat eivät kierrä, kangas ei ole nyppyyntynyt ja hintakin oli 17,95 kuten tällä paidalla. Harvemmin tulee enää itselleen vaatteita ostettua (ainakin verrattuna siihen, mitä se joskus on ollut), mutta kun ostaa niin Lindex täytyy pitää mielessä. Onko siellä tottuneita Lindexin käyttäjiä? Ja ylipäänsä mitä mieltä olette laadusta?

6 kommenttia :

 1. Todella vähän on tulut Lindexistä ostettua, paitsi farkkuja. Ainakin kahdet on aktiivikäytössä (ollut jo 2 vuotta toiset) ja hyvin kestää :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, täytyykin paneutua housupuolelle myös. :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Itse en ole juuri Lindexiltä mitään ostellut, jotain joskus meidän neidille, mutta siihen ne on jääneet :) Joten laatuun en osaa ottaa sen kummemmin kantaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kanssa lastenvaatteita ostellut ja niiden laatu on ollut ok. :)

   Poista
 3. Opiskeluaikoina (eli siis kaaauan sitten) tuli ostettua paljonkin Lindexiltä, mutta sitten heidän mallistot tai minun maku muuttui ja sieltä ei tuntunut löytyvän enää mieluisia vaatteita. Nykyään siellä tulee sitten käytyäkin todella harvoin - ehkä joskus pitäisi jos vaikka yllättyisi positiivisesti. Laadun muistelen ainakin silloin ennen olleen ihan hyvää hintaan nähden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Itse ainakin yllätyin positiivisesti. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |