03/08/12

perjantai 3. elokuuta 2012

Vauhdikas päivä takana! :) Aamulla vein vanhemman pojan päivähoitoon ja nuoremman kanssa suunnattiin ystäväni kanssa keskustaan sisustuskaupoille. Oikein harmittaa, että minulla ei ollut kameraa mukana. Kierreltiin muun muassa Kodin onni ja Hannas. Ensimmäisestä paikasta tarttui jotain mukaankin. Käytiin myös maistuvalla salaattilounaalla ja lapsillekin ehdittiin ostamaan jotain pientä!


(Kuvat lainattu täältä ja täältä.)


Minua puri useamman pikkujutun suhteen iso sisustuskärpänen jälleen ja seuraavat tuotteet ovatkin listalla:

(Kuvat lainattu täältä, täältä ja täältä.)

Ferm Living -sarjan tyynyt pojille. Max ei osannut päättää, kumpi on parempi, autot vai robotit. :) Kehyksiä lisää, sillä tarkoitus on tehdä Maxin huoneeseen kollaasi ja mahdollisesti myös Sisustuskuva lipasto/taso -postauksessa näkyneen lipaston päälle jonkinlainen kollaasi. Se vaatii tosin vielä tarkempaa suunnittelua. :) Lisäksi haluaisin tuollaisen pienen tarjottimen, jonka päälle saisi kerättyä arkiaamujen kahvikupit, vesilasit eli toisin sanoen sellaiset "puoliksi käytetyt" -astiat. :) Väritykseltään se saisi olla musta-valkoinen tai harmaa. Onko hyviä ehdotuksia?

Ehdittiin me sitten päivän aikana fiilistellä Maxin kanssa Jukka Keskisalon juoksuakin ja ostaa polyrottinkiarkku sekä uudet tuolit terassille vanhan pöydän ympärille. Näistä ostoksista lisää myöhemmin.

Kaikille oikein rentouttavaa viikonloppua. Huomenna on kiva päivä tiedossa. Saadaan miehen kanssa hetki kahden keskistä aikaa ja ajateltiin päräyttää kaverilta lainassa olevalla moottoripyörällä Naantaliin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |