Etsintäkuulutetaan teksti!

perjantai 31. elokuuta 2012

Lupailin teille tänään esitellä terassin kalusteita, mutta niin vain ilta vierähti arkisissa puuhissa, että kuvaaminen jäi. Meillä oli kaivinkone tekemässä autotallin ympärille täyttöä. Itse yritin imuroida, pakata viikonlopun reissua varten ja katsoa poikien perään samanaikaisesti. Lopputuloksena se, että imurointi kesti yhteensä 2,5 tuntia, omat vaatteet ovat pakkaamatta, paidat silittämättä ja hermo kireällä. :)
Mutta itse asiaan. Törmäsin Pinterestissä tähän ihanaan tekstiin, jonka haluaisin kehyksiin Sisun huoneeseen. Googlesta hakemalla en löytänyt yhtään nettikauppaa tai jälleenmyyjää. Tietääkö kukaan, mistä tällaisen tekstin saisi? Kaikki vinkit ovat tervetulleita!
Nyt on aika painaa pää tyynyyn. Jotenkin henkisesti raskas viikko takana. Voiko se syksyn tulo vaikuttaa näin paljon jaksamiseen? No joka tapauksessa latailkaahan kaikki akkujanne viikonloppuna - se tulee aina tarpeeseen.

4 kommenttia :

 1. Ihana toi teksti:)

  meant-2-happen.blogspot.com
  XX Elizabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, nyt täytyisi vain löytää juliste jostain. Pitänee alkaa luovaksi jos ei tekstiä löydy. ;)

   Tulen varmasti vastavierailulle!

   Poista
 2. pakko kommentoida kun huomasin tämän... mulla on tulossa yhteistyöprojektia tän firman kanssa eli kysyhän walldesign.fi -liikkeestä, he valmistavat julisteita asiakkaan toiveiden mukaan myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääpä heti tarttua toimeen. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |