Käsi kädessä

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Päästiin eilen miehen kanssa viettämään sitä kuuluisaa laatuaikaa, kun Mummi ja Ukki tulivat poikien lapsenvahdeiksi. Tämä päivä onkin ollut sitten kaikkea muuta kuin rento sunnuntai. Tiedättekö niitä päiviä, kun mikään ei luista, ei huvita ja laiskottaa oikein olan takaa. No tänään on ollut sellainen päivä. Niinpä onkin kiva muistella eilistä, se päivä tuli tarpeeseen. :)

Ajettiin ensin Naantaliin ja käytiin syömässä rannassa Rantaravintolassa ISOT hampurilaisannokset.


Käytiin pienellä kävelyllä palan painikkeeksi. Ihanaa oli kävellä käsi kädessä. Yleensä siihen ei lasten kanssa liikkuessa kovin usein tarjoudu tilaisuutta. :)
Seuraavaksi suunnattiin Turkuun jokilaivoille ja Aurajoen rantaan kävelylle.


Lopuksi piipahdettiin vielä Stockmannilla ja Zarassa. Mitään ei tarttunut mukaan - lähinnä siitä syystä, että laukkuun mahtuva tila oli hyvin rajallinen. Yksi laukku Zarasta ja muutama muu juttu Stockalta jäivät kyllä kutkuttamaan. Täytynee tehdä uusi reissu paremmalla ajalla. Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä Cafe Brahessa kahvilla. Ah, mitkä korvapuustit!


Silti, vaikka kiire ei ollut mihinkään, huomasimme kävelevämme juoksujalkaa ja ateriat hotkaistiin ennätysajassa. Piti oikein välillä muistuttaa, että hei nyt ollaan ihan kahdestaan! :) Ihana oli myös vain kuunnella ympärillä vellovaa puheensorinaa tai katsella maisemia olematta äänessä itse koko ajan. Ovatko muut tehneet samanlaisia huomioita, kun lapset eivät ole mukana?

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |