Sappeen Bike Park

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Kesälomareissun toinen päivä vietettiin Sappeella, jossa myös yövyimme. Seurueen miehet halusivat päästä kokeilemaan alamäkiajoa ja niin vain me naisetkin löysimme itsemme rinteestä. "Sappee Bike Parkista löytyy kaiken kaikkiaan 11 reittiä. Sappeen radat rakennetaan pääosin koneellisesti, jotta radat olisivat pehmeälinjaisia ja myös vasta-alkajien ajettavissa. Tarjolla on myös vaativimpia ratoja kokeineille kuskeille."Itse olen ollut oman aktiiviurheilu-urani jälkeen innostunut pyöräilystä ja joskus miettinyt saisiko maastopyöräilystä sellaisen kipinän, että kilpailuviettini tyydyttyisi. Tämä alasmäkinajo ei kuitenkaan ollut minun juttuni. Kivaa se oli ja sellainen itsensä ylittämisen tunne tuli paikka paikoin, mutta mahdoin olla huvittava näky, kun jarrut pohjassa matelin alas mäkeä. :) Miehillä sen sijaan vauhtia riitti.Maisemat olivat hulppeat, joten sen puolesta ei käynyt valittaminen. :)


 Taisivat pojat tuumia, että kyllä mekin joskus!


Löytyykö teistä lukijoista joku, kuka on kokeillut alamäkiajoa? :)

4 kommenttia :

 1. Mä juoksentelin viime kesänä kummipoikani perässä vain noilla radan laudoilla, mutta alamäkiajoa ei koklattu. Ja poikakin vaan juoksenteli niitä läpi. Oon kahtena kesänä nyt ollut Sappeella, kiva paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin noista maisemista ja mietittiin mieheni kanssa, että joskus kun opettaa poikia laskettelemaan niin on just sopivan kokoinen paikka siihenkin. :)

   Poista
  2. Kannattaa kokeilla lomamökkejä :) Itsellä kokemusta Luovuudenlähteestä sekä Vaajasappeesta :)

   Poista
  3. Me yövyttiin myös mökissä. Aivan siinä lähellä sitä ravintolaa. Mäökki oli hieno, hinta-laatusuhde paikallaan. Ajateltiinkin mieheni kanssa, että pitää joskus viedä pojat sinne laskettelemaan, kun nyt ensin vähän kasvavat! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |