Viikonlopun kuulumisia

maanantai 13. elokuuta 2012

Me vietettiin poikien kanssa viikonloppu evakossa Mummilassa. :) Meillä oli talkooväkeä tupa täynnä, joten tuumittiin, että parempi pysyä poissa jaloista. Lauantaina käytiin ostamassa Maxille uudet tennarit ensi kesäksi. Kaupungin urheilukaupassa on yleensä hyvät alet, mutta tällä kertaa mukaan tarttui normaalihintaiset kengät. Laskeskelin, että netistä tilatessa voittaisi ehkä muutaman euron, joten päätin ottaa ne siltä istumalta.


Tykkään ostaa aina seuraavaaksi vuodenajaksi ennakkoon ainakin yhdet kengät ja ulkoilupuvun. Esimerkiksi talveksi minulla on jo Maxille yksi toppapuku viime talven aleista. Haalari pitää vielä ostaa. Samoin kenägt on talven varalle. Syksyä ajatellen yhdet kengät puuttuvat, sellaiset joilla pärjäisi ennen lumen tuloa, mutta jotka pitäisivät nilkat lämpiminä.

Viikonloppu oli ihana. Ehdittiin höpöttää äidin kanssa kaikenlaista, pääsi valmiiseen pöytään syömään ja oli aikaa leikkiä myös lasten kanssa. Kotona sitä hääräisi kuitenkin kaikkea muita hommia siinä sivussa. :) Ruuasta puheen ollen -melkoiset sapuskat olikin. Olo on ähky vieläkin kaikista herkuista. No nyt sitten hiukan tiukempaa, koska yritän kovasti päästä lopuista raskauskiloista eroon. Onneksi huomiseksi luvattu kaunista ilmaa, sillä ollaan menossa ystäväperheen kanssa pelaamaan jalkapalloa läheiselle nurmelle. Siitä on hyvä aloittaa.  

Mitenkäs teidän viikko on alkanut? :)Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |