Ikeasta

tiistai 21. elokuuta 2012

Eilinen päivä vierähti Ikeassa. Olin suunnitellut sinne reissua jo hyvän tovin, aina jotain pientä kun tarvitaan. Tai ainakin mukamas tarvitaan! ;) Tällä kertaa saldo jäi yllättävän niukaksi. Sinänsä kurja juttu, koska aina ihan fiiliksissä sinne lähtee, ja sitten pettyy, kun jotakin tuotetta ei löydy. Meiltä on matkaakin jonkin verran. Uusi kuvasto oli kotona vastassa ja näpsinkin siitä muutamia sellaisia juttuja, joita jäin kaipaamaan.


Laatikon jakajia pyörittelin pitkän tovin käsissäni, mutta en lopulta uskaltanut ostaa. Näitä olisi kyllä ollut saatavissa, mutta aloin epäröidä laatikoiden koon suhteen. Meillä keittiö on Puustellista ja etenkin kuiva-aine laatikkoon kaipaisin jotakin organisointia helpottavia juttuja.


Mattotarjontaan olin hieman pettynyt. Sopivan kokoista harmaata mattoa ei löytynyt, vaikka siinä toivossa reissuun lähdin. Haussa on siis edelleen matto olohuoneeseen. Tässä kohdin en ole kuitenkaan valmis huimaa summaa mattoon käyttämään, koska vanhempi pojistamme on kuivaksiopettelu vaiheessa. Perus 160 x 230 koko on kuitenkin liian pieni tilaan, ja tuntuu, että siitä isompia kokoja on huonommin saatavilla tai sitten ei ole vain vielä tärpännyt. Toivoisin, että matossa oli hieman elävä nukkapinta.


Valokuvakehykset olivat myös ostoslistalla, mutta sopivanlaisia ei tullut vastaan. Nyttja-kehykset tuntuivat liian heppoisilta ja Strömby-kehystä löytyy ainoastaan mustana ja hopeana. Haluaisin valkoisia kehyksiä lasten kuvia varten, eri kokoisina. Metsästäminen siis jatkukoon.


Saamatta jäi myös tuota Rationell variera laatikkoa valkoisena, pienemmässä koossa. Tykkään kovasti tuosta laatikkomallista ja niitä meiltä löytyy ennestään muun muassa keittiöstä ja bestå-kaapistosta. Niihin on kiva säilöä kaikkea pientä kamaa, mutta yhdellä silmäyksellä kuitenkin näkee, mitä laatikossa on.

Jokos te olette uuden kuvaston selailleet läpi? Päätyikö mitään listalle?
Tyhjin käsin ei onneksi minunkaan tarvinnut poistua, mutta niistä ostoksista lisää huomenna! :)

1 kommentti :

  1. Mulla on kuvasto vielä selaamatta, mutta tällä viikolla vielä aion siihen paneutua. En malta odottaa! :D

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |