Ostoksia ja juhlahumua

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Eilinen päivä olikin aamusta alkaen täynnä ohjelmaa. Ensiksi riennettiin kaupungille hoitamaan lahjojen osto, miehelle kauluspaita sekä vihdoin se valkoinen päiväpeitto, josta lisää myöhemmin! :) Lahjat olivat anopille, joka juhli eilen pyöreitä vuosia. Iltapäivä vietettiin siis päivittäen sukulaisten kuulumisia ja nauttien sekä hyvästä ruuasta että auringosta. Kyllä, juuri kun itse ehdin jo aavistella syksyn tuloa, on lämpimiä päiviä riittänyt useammalle sormelle. Ihanaa! Nyt vain ahkerasti vielä sortsit ja hihattomat topit käyttöön, tuskin niitä päiviä enää useammalle viikolle riittää.


Juhlissa minulla oli päälläni kuvan Gantin olkaimeton mekko, jonka ostin toukokuussa nuorimmaisen pojan ristiäisiin. On siitä kiitollinen vaate, että ylimääräiset kilot eivät ahdista ja pituuttakin on sen verran, että hieman tohtii kyykistellä. Kaulaan vaihdoin Kalevalan Isän tytär -korun. Tykkään pukeutua simppelisti.


Miehelleni käytiin ostamassa aamulla uusi kauluspaita. Mitenkään nämä jutut eivät jää ikinä viime tippaan, kuulostaako tutulta? :) Ajatuksena oli ostaa ensi lyhythihainen, mutta sellaisia ei enää ollut ja aikakin oli rajallinen. Niinpä mukaan lähti sininen, mukavan vilpoisaa materiaalia oleva Philosophy Blues Originalin paita. Hintakaan ei päätä huimannut, koska oli alessa -50% + lisäale -20%. Kerrankin kävi tuuri. Ja nyt on asu sitten kahden viikon päästä oleviin toisiin synttärijuhliin. Itse vetäisen jälleen tuon Gantin ylleni ja jalkoihin valkoiset avokkaat kuten eilen.   

Miten teidän lauantai sujui? 


2 kommenttia :

 1. Tuo Kalevalan Isän tytär -koru näyttää tosi hienolta, minulle ihan uusi tuttavuus.

  Meillä lauantaipäivä vietettiin ihan kotosalla vaan, mies tuttuun tapaansa vietti sen tallissa ja minä lapsia kaitsien :) how glamorous!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tuosta korusta kovasti. Sain sen mieheltäni huomenlahjaksi eli vuonna 2008. :) Ja juu mulla on tänään ollut sama rooli - isi pihahommissa, minä lasten kanssa.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |