Makuuhuoneen värimaailma

tiistai 7. elokuuta 2012


Nämä kaksi kuvaa makuuhuoneista (lainattu Anvia koti ja Sköna hem) edustavat juuri sellaista värimaailmaa, jota haluaisin meidänkin makuuhuoneeseemme. Seinällä lämpimiä sävyjä, ehkä hieman petauksessakin, tummat yöpöydän valaisimet ja muutoin päävärinä valkoinen.

Ostoslistalla on siis uusi valkoinen päiväpeitto, kaksi kappaletta valkoisia tyynynpäällisiä koossa 50x60 cm ja harmaa torkkupeitto. Lisäksi esintäkuulutetaan hyviä aluslakanoita! Meillä on ollut käytössä Kodin Ykkösen Anno aluslakanoita ja ne ovat kyllä olleet hinta-laatusuhteeltaan suhteellisen hyviä. Kaipaisin kuitenkin vaihtelua, joten kiinnostaisi tietää onko kellään kokemusta esimerkiksi Stockmannin Casa-merkin lakanoista tai H&M:n aluslakanoista?

Laittakaahan ehdotuksia tulemaan! :)

2 kommenttia :

  1. Olen ollut tosi tyytyväinen Casa-aluslakanoihin. Mulla on vain valkoisia, joten värikkäistä en tiedä mitään. Valkoinen päiväpeite on etsinnässä täälläkin. Toistaiseksi ei ole kriteereihin sopivaa löytynyt. Jos löydät jotain kivoja, vinkkaa ihmeessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä tietää, koska valkoiset/harmaat ovat täälläkin lakanoista haussa. :) Ja hei miten voikin olla sen päiväpeiton löytäminen hankalaa. Mä ajattelin, että kävis ennemmin niin, että olis valinnan vaikeutta, mutta ei. Ehdottomasti vinkkaan jos löydän! :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |