27/08/12

tiistai 28. elokuuta 2012

Eilinen päivä kului Turussa. Aamulla suuntasimme ensimmäiseksi Terveystalolle, jossa Maxille laitettiin uudet tuubit korviin. Kaikkinensa operaatio sujui hyvin ja voitiin vain ihmetellä isänsä kanssa pojan reippautta. Itsellä kohosikin sitten kyynel silmäkulmaan, kun saateltiin poika nukkumattia tapaamaan. Max tuumasi pois lähdettäessä, että "Eipä ollut paha juttu". :)
 
Ehdittiin me päivän aikana muutakin, muun muassa nopea vierailu Zaraan, josta tarttui mukaan tämä ihanuus. :)
 
 
Yksi yliviivaus syksyn ostoslistalta. Katselin laukkua jo viime kerralla ja muutaman kerran olen sitä myös nettikaupassa käynyt ihailemassa, koska halusin olla varma päätöksestäni. Alunperin olin nimittäin suunnitellut ostavani itselleni Louis Vuittonin Neverfull -laukun ensi keväänä pyöreiden vuosien kunniaksi. Mutta sitten pohdiskelin, että miten raaskisin laukkua käyttää, koska varsinkin nyt siellä kulkisi reissuilla poikien likavaatetta yms ei niin puhdasta kamaa. Juhlakäyttöön LV on turhan iso. Niinpä tein järkiperäisen ratkaisun tällä erää ja Zaran laukku lähti mukaani. Ja jääpä budjetoidusta summasta aika paljon jäljelle kaikkeen muuhinkin. ;) Kuljeskellessani tuo laukku käsivarrella kaupassa oli heti hyvin kotoinen olo.
 
Ruokailun ja toisen nopean vierailun myötä lähdimme kotimatkalle. Kävin hakemassa nuorimmaiselle pojalle housut ja paidan ensi viikonlopun syntymäpäiville H&M:lta.
 
 
 Nyt on sitten pojilla melko look a like -asut. ;)
 
Tällä hetkellä meillä yritetään kaiken paukutuksen ja poraamisen keskellä nukkua päiväunia. Ihmettelen poikien unenlahjoja, toistaiseksi näyttää uni maistuvan!
 
Tiistain jatkoja murut!

1 kommentti :

  1. Ihana laukku, kelpaisi itselleni mustana. Toki myös konjakkisena, mutta jotenkin tuntuu niin "vaikealta" väriltä.

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |