Täydennystä vaatekaappiin - wish list

perjantai 17. elokuuta 2012

Syksy tekee tuloaan. Vaikka onkin ollut lämpimiä päiviä niin huomaa iltaa kohden, että ilma alkaa viiletä. Aamut ovat myös olleet kolean tuntuisia. Poimin eilen muutamia asusteita, jotka ovat keikkuneet jo jonkin aikaa ostoslistalla. Katsotaan, josko jo tänä syksynä jokunen eksyisi kotiinkin asti. Itse asiassa tänään minun piti viettää päivä Turussa nuorimmaisen pojan kanssa. Tarkoituksena oli etsiskellä muun muassa muutamaa listalla keikkuvaa juttua ja paria sisustuspuolen ihanuutta, mutta päätin toteuttaa reissun vasta myöhemmin. Koti kaipaa siivousta ja kävin jo reippaalla aamukävelylläkin, jonne en ole vielä tällä viikkoa lainkaan ehtinyt. Tällaisiä olisi wish listilla vaatekaapin osalta syksylle:


Musta perus bleiseri H&M / musta tai ruskea ideaalikokoinen crossbody laukku Michael Kors Lyst / iso ruskea laukku Zara / mustat nahkahanskat Stockmann / laadukas huivi Mulberry / ruskeat saappaat Marc O'Polo Zalados / tennarit Lacoste Zalados / mustat ballerinat Tory Burch Shopbop

Vaatteita en niinkään kaipaa, koska edelleen yritän päästä raskauskiloista eroon. On näet kuin uusi joulu, kun joku vanha vaate mahtuu päälle! ;) Tuo bleiseri on silti sellainen, että se pitänee kuitenkin kotiuttaa. :)

Erityistä tilausta on kengille. Vanhat Vagabondini alkavat hajoilla, mutta menevät puistossa poikien kanssa vielä. Vanhat Lacostet alkavat myös olla enemmän ruskeat ja kuluneet kuin valkoiset ja kiiltävät, joten aika hankkia uudet. Niiden laatuun olen ollut erittäin tyytyväinen, toisin kuin Vagabondien. Nämä nykyiset on hankittu vuonna 2008, ja on olleet kovassa käytössä. Viimeisenä listalla on ruskeat saappaat, jotka ovat varmaan pisimpään olleet listalla. :) Miten niiden saappaiden hankinta onkin niin hankalaa. Tuntuu, että aina puristaa pohkeesta ja nilkassa on löysää. Onko muita kohtalotoveita?

Toiseksi eniten tilausta on laukuille! Iso ruskea nahkainen laukku olisi kätevä etenkin näin, kun vauvan tavaroita tarvitsee kuljettaa mukana, myös Maxin tavaroille tarvitaan tilaa niistä omista puhumattakaan. Vanha Espritin cross body alkaa sekin hajoilla. Se on ollut laukku, jota käytän päivittäin ja nyt kaipaan tilalle uutta. Vaan eipä ole vielä löytynyt sopivan kokoista. Siis sellainen, johon mahtuu kukkaro, puhelin, huulirasva ja huulikiilto, nenäliinoja ja vaikka vaippa. Ei liian pieni eikä suuri. Cross body -mallinen sen vuoksi, että kahden lapsen kanssa kulkiessa on hyvä, että kädet ovat vapaana. ;) Ruskeiden saappaiden ohella tämä on toinen ikuisuusprojekti.

Viimeisenä sitten haussa laadukas huivi ja nahkahanskat. Huivi voisi kyllä olla asteen ohuempi kuin tuo kollaasin huivi, mutta ruutukuviosta saa plussaa. Nahkahanskojen suhteen olen ollut onnettoman hutilo. Yleensä olen tosi tarkka tavaroistani, mutta hanskojen suhteen piilee huono karma, sillä KAHDET olen jo johonkin onnistunut hukata. Not good, not good! :)


Mitä teidän ostos/toivelistalta löytyy? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |