Sisustuskuvahaaste eteinen

maanantai 27. elokuuta 2012

Hyppäsin sisustuskuvahaasteen osalta pikaisesti kolmannelle viikolle ja ajattelin esitellä teille meidän eteisen. Tämä johtuu lähinnä siitä, että vihdoinkin saimme nämä Massiven Studio -valaisimet kattoon. Tilasin niitä Laatuvalaisimelta yhteensä neljä kappaletta, joista kaksi tuli kuvissa näkyvään laatoitettuun "entreen" ja kaksi sitten varsinaisen eteisen kattoon.

Kuvan laatikosto ja pöytävalaisin ovat Ikeasta, matto Askosta. Haluaisin pöytävalaisimeksi Kartellin Take -valaisimen, mutta kaikki aikanaan. Tärkeimpiä kohteitakin on listalla. :) Seinällä on magneettitarra. Annoin miehelleni periksi. Itse kun näkisin tuossa ennemmin jonkin Therese Sennerholtin tekstitaulun. ;) Mutta ei tuokaan huono ole. Liukuovikaapisto on Puustellista.


Yllä olevassa kuvassa näkyy Wave -naulakko, jonka esittelin aikaisemmin jo Jotain mustavalkoista -postauksessa.


Tässä alla olevassa kuvassa näkyy yksi valaisimista ja täytyy kyllä todeta, että olivat onnistunut hankinta. Valo on mukavan värinen (3000 K) ja teho parempi kuin hyvä. Laatuvalaisimelta tilaaminen sujui myös hyvin.


Sisustuksen osalta kaipaan kyllä "sitä jotakin". Esimerkiksi jokin viherkasvi olisi mukava (teko -sellainen ehkä kuitenkin, koska olen äärettömän huono pitämään kasvit hengissä!!), en vain tiedä millainen asetelma näyttäisi hyvältä? Vinkkejä?

Meillä tämä päivä kului Turussa, Maxin korvien putkituksessa. Siitä reissusta lisää huomenna. Toivottavasti kaikilla oli perjantaitunnelma tänä aamuna. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |