Latest addiction

perjantai 24. elokuuta 2012


...on jotakin sellaista, että olen jopa laiminlyönyt lemppariblogien lukemisen iltaisin. :) And that is...

Voi kyllä, viimeinen Twilight -saagan kirja. Jännää tässä on se, että hurahdin itse tarinaan vasta viime maaliskuun lopulla, kun Nelonen esitti kaksi ensimmäistä elokuvaa televisiosta. Olin nuorimmasta pojastamme viimeisilläni raskaana ja päivisin oli aikaa, kun vanhin poikamme kävi vielä päivähoidossa joka arkipäivä. Ensimmäistä elokuvaa en edes katsonut, mutta toisen intouduin nauhoittamaan boxille, että olisi jotakin ajanvietettä päivisin. No olihan meillä muutto, mutta pullea vatsani pakotti rauhoittumaan välillä.
Ja niinpä hurahdin aivan täysillä. Päätin lukea kirjat järjestyksessä ja sitä myöden katsoa myös elokuvat. Paikallisesta kirjastosta ei löytynyt silloin ensimmäistä osaa heti lainaksi, joten marssin suorinta tietä kirjakauppaan ja ostin kirjan omakseni. Ostin kevään aikana itse asiassa kaikki kolme kirjaa sekä myös elokuvat. :) Olen toivoton romantikko, joten myönnettäköön, että elokuvia on tullut katsottua useampaan otteeseen, varsinkin silloin kun Sisu oli pieni. Aluksi nuo vauvathan pääasiassa nukkuvat ja syövät. Tarjoutui siis hyvin hetkiä joko lukea tai tuijottaa elokuvia. Mieheni ei tämän tyyppisistä jutuista piittaa, joten monena iltana istuin yksin sohvan nurkassa, torkkupeitto hartioilla ja vollotin surutta juonenkäänteiden mukana. Välillä huomasin itkeväni jo jotain ihan muutakin kuin Bellan ja Edwardin kohtaloa. Hormonit. ;)  
Kesä vierähti blogimaailman saloja tutkiessa, joten vasta alkuviikolla hain viimeisen kirjan omakseni. Olen Aamunkoi osa 1 -elokuvan kyllä katsonut jo ennakkoon, joten kirjan alku on tuttu. Loppu sen sijaan kutkuttelee ulottuvilla. Innolla odotan tuota viimeistä elokuvaa, joka julkaistaan marraskuulla. Kysymys kuuluukin, että mennäkö elokuviin vai odottaa dvd-julkaisua? Sillä välin nautiskelen kirjan loppuun.
Löytyykö ruudun takaa muita hurahtaneita? :)


6 kommenttia :

 1. Jos kyseessä on viimeinen elokuva niin ehdottomasti teatteriin katsomaan! Ostat lastin herkkunaposteltavaa ja varaat teatterin parhaan paikan :)

  Mä en edes tiedä mistä tuo sarja kertoo, kunhan halusin kommentoida...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Houkutteleva idea, mutta toisaalta kiehtoo ajatus siitä omasta rauhasta. Saapi itkeä silmät päästä pelkäämättä, että alan näyttää Bellalta punaisine silmineni. ;)

   Poista
 2. Ystäväni suosituksesta hurahdin Twilight-elokuvien maailmaan. Tuossa odotteleekin katsomista Twilight Epäilys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niissä on jotakin todella koukuttavaa!

   Poista
 3. Mun blogissa on sulle tunnustus :)

  http://whitefresh.blogspot.fi/2012/08/tunnustus-i-love-your-blog.html

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |