Kosto season finale

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Tämä oli vielä pakko tulla jakaamaan teidän kesken ennen kuin suuntaan ulos sateeseen pihahommiin. :) Kovasti paljon en televisiota ehdi katsella, lasten tultua kuvioihin. Tässä on kuitenkin yksi lempisarjoistani, jota seuraan herkeämättä.


Oikein vatsanpohjaa kutkuttaa, koska viime jakso päättyi jännittäviin tunnelmiin. Tämän illan jakso on samalla ensimmäisen tuotantokauden päätösjakso. Toivon mukaan lapset nukahtavat illalla sujuvasti! :)

4 kommenttia :

 1. Ja toivottavasti kakkoskausi jatkuisi pian!

  VastaaPoista
 2. Täälläkin yksi, joka rakastaa ko. sarjaa. Mitään muuta ei ole tullut seurattuakaan koko kesänä. Ja nyt ei millään malttaisi odottaa, kun jäi niiiin jännään paikkaan. Himskatti!
  Yritin jo miestä saada etsimään seuraavan tuotantokauden mulle koneelle, mutta kakkoskausi esitetään jenkeissäkin vasta syyskuussa. Joten ei tässä auta siis muuta kuin odottaa. Kunhan ei menisi maikkarilla ensi kesään se toinen tuotantokausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) Mä kiirehdin myös heti koneelle katsomaan, miten on kakkoskauden kanssa. Yritin päässä laskeskella, että ehkäpä alkuvuodesta korkeintaan saadaan toinen kausi tai ainakin toivottavasti saataisiin. Muuten joutuu ottamaan äkkilähdön rapakon taakse. ;)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |